Podjetniški zajtrki v februarju

Vsak petek dopoldne ob 8.30 na Območni obrtno-podjetniški zbornici Ljubljana Vič poteka podjetniški zajtrk, ki je vedno dobro obiskan. Nanj povabimo gosta, ki nam v prijetnem klepetu predstavi določeno temo. Prvi petek v februarju je bil gost podjetniškega zajtrka mag. Peter Černe, General manager, Center Revitalizacije d.o.o. na temo Preobremenjenost, stres in izgorelost lahko obvladujemo!?. Gost je predstavil izhodišča, zaradi katerih ljudje nismo več v stanju obvladovanja stresa, ki dolgoročno vodi v bolezni in izgorelost, tako posameznikov, kot podjetij in družbe ter podal napotke za premagovanje stresnih situacij.

Drugi petek v februarju pa je bil gost podjetniškega zajtrka Martin Roblek, 3SIGMA svetovalna družba d.o.o. na temo Kako vam SimpOffice poenostavi komunikacijo v podjetju in zagotovi CRM?. Udeleženci so spoznali aplikacijo SimpOffice, ki prvenstveno omogoča hitrejšo komunikacijo znotraj podjetja, vse aktivnosti, naloge ter pregled nad njimi. Vgrajen ima tudi poseben dokumentni sistem za shranjevanje dokumentov ter elektronsko beleženje prisotnosti, kar je potrebno urediti v vseh podjetjih.

Tretji petek v februarju je bil gost podjetniškega zajtrka Žiga Novak, prokurist 3D DESIGN MEDIA, Grafično oblikovanje na temo Predstavitev obogatene resničnosti in kako vam lahko koristi pri predstavitvah, podajanju informacij, oglaševanju, poglabljanju uporabniške izkušnje in digitalnem razvoju podjetja, OR je korak v prihodnost. Udeleženci so spoznali obogateno resničnost, ki je koristna pri predstavitvah, marketingu, podajanju informacij, oglaševanju, poglabljanju uporabniške izkušnje in digitalnemu razvoju podjetja.

mag. Peter Grabner, sekretar

Scroll to top