Računalniški tečaji

Obdelava fotografij v Photoshopu
Naredite prvi korak do mojstrske obdelave slik s programom Photoshop. Naučili se boste osnovnih in zahtevnejših popravkov ter izvedeli, kako se izognete najpogostejšim pastem pri obdelavi fotografij. Tečaj traja 3 dni, skupno 12 ur.

WORD
Že delate s programom Word in radi bi izkoristili vse možnosti, delali hitreje, bolje in lepše: kazala, oštevilčenje strani, nalepke in kuverte, simboli vrstične oznake in še veliko več. Tečaj traja 3 dni, skupno 12 ur.

Excel
vam bo olajšalseštevanje dolgih stolpcev številk, pomagal vam bo pri izračunih ponavljajočih izračunov. Se vam zdi izračun obresti težak? Excel vam bo vse močno olajšal, videli pa boste, da zmore še veliko več. Tečaj traja 3 dni, skupno 12 ur.

Izdelava spletnih strani
Za izdelavo spletnih strani potrebujete le malo oblikovalske žilice in veselja do dela z računalnikom, pa boste s pomočjo izkušenega mentorja hitro prišli do razveseljivih rezultatov. Tečaj traja 5 dni, skupno 20 ur.

Prvi koraki in elektronska pošta
Prvistik z računalnikom, osnove operacijskega sistema ter pisanje in računanje. Uvod v uporabo interneta in e-pošte, prenos slik in besedil z medmrežja, varnost in komercialna uporaba interneta.

Oblikovanje prospektov, plakatov, brošur in cenikov.
Prospekti, brošure, plakati, obdelava fotografij in slik, morda kakšen logotip. Če se pa nameravate ukvarjatistakimi ali podobnimistvarmi, bo program Corel Draw ravno pravšnji za vas. Sprostite svojo kreativnost. Tečaj traja 3 dni, skupno 12 ur.

ACAD
je še vedno najboljši program za tehnično risanje, konstruiranje in modeliranje. Program ni preprost, vendar se z zmogljivostjo oddolži za vložen trud. Začetni tečaj: 5 dni (20 ur), nadaljevalni tečaj: 10 dni (40 ur).

SolidWorks za začetnike
Program SolidWorks je odlično orodje za konstrukterje, oblikovalce in skratka vse, ki bi radi posodobili pristop k proizvodnji in izdelavi svojih izdelkov. Porgram je zelo obsežen in se uporablja v različnih panogah. Tečaj je namenjen začetnikom in tudi samoukom, ki bi želeli urediti znanje. V 16 ih urah se boste naučiti osnov delovanja in uporabe programa. V skupini je največ šest slušateljev, vsak se izobražuje na svojem računalniku. Za zaključene skupine programe in termine prilagodimo.

CENA:

  • 3-dnevni: 43,41€ za člane (redna cena 82,62€) + DDV
  • 5-dnevni: 68,85€ za člane (redna cena 137,70€) + DDV
  • 10-dnevni: 137,70€ za člane (redna cena 275,41€) + DDV
Scroll to top