Računalniški tečaji

Obdelava fotografij in slik
Naredite prvi korak do mojstrske obdelave slik s programom Photoshop. Naučili se boste osnovnih in zahtevnejših popravkov ter izvedeli, kako se izognete najpogostejšim pastem pri obdelavi fotografij. Trajanje: 3 dni (12 ur).

WORD
Že delate s programom Word in radi bi izkoristili vse možnosti, delali hitreje, bolje in lepše: kazala, oštevilčenje strani, nalepke in kuverte, simboli vrstične oznake in še veliko več. Tečaj traja 3 dni, skupno 12 ur.

Excel
vam bo olajšalseštevanje dolgih stolpcev številk, pomagal vam bo pri izračunih ponavljajočih izračunov. Se vam zdi izračun obresti težak? Excel vam bo vse močno olajšal, videli pa boste, da zmore še veliko več. Tečaj traja 3 dni, skupno 12 ur.

Izdelava spletnih strani
Za izdelavo spletnih strani potrebujete le malo oblikovalske žilice in veselja do dela z računalnikom, pa boste s pomočjo izkušenega mentorja hitro prišli do razveseljivih rezultatov. Tečaj traja 5 dni, skupno 20 ur.

Prvi koraki in elektronska pošta
Prvistik z računalnikom, osnove operacijskega sistema ter pisanje in računanje. Uvod v uporabo interneta in e-pošte, prenos slik in besedil z medmrežja, varnost in komercialna uporaba interneta.

Oblikovanje prospektov, plakatov, brošur in cenikov.
Prospekti, brošure, plakati, obdelava fotografij in slik, morda kakšen logotip. Če se pa nameravate ukvarjatistakimi ali podobnimistvarmi, bo program Corel Draw ravno pravšnji za vas. Sprostite svojo kreativnost. Tečaj traja 3 dni, skupno 12 ur.

ACAD
je še vedno najboljši program za tehnično risanje, konstruiranje in modeliranje. Program ni preprost, vendar se z zmogljivostjo oddolži za vložen trud. Začetni tečaj traja 10 dni,skupno 40 ur, nadaljevalni pa 5 dni, skupno 20 ur.

SolidWorks za začetnike
Program SolidWorks je odlično orodje za konstrukterje, oblikovalce in skratka vse, ki bi radi posodobili pristop k proizvodnji in izdelavi svojih izdelkov. Porgram je zelo obsežen in se uporablja v različnih panogah. Tečaj je namenjen začetnikom in tudi samoukom, ki bi želeli urediti znanje. V 16 ih urah se boste naučiti osnov delovanja in uporabe programa. V skupini je največ šest slušateljev, vsak se izobražuje na svojem računalniku. Za zaključene skupine programe in termine prilagodimo.

CENA:

 • 3-dnevni tečaji (Word, Excel, Corel Draw, Photoshop): 41,31 EUR za
  člane (redna cena 82,62 EUR) brez DDV
 • 5-dnevni tečaji (spletne strani, ACAD nadaljevalni): 68,85 EUR za
  člane (redna cena 137,70 EUR) brez DDV
 • 10-dnevni tečaj (ACAD začetni, SolidWorks začetni): 137,70 EUR za
  člane (redna cena 275,41 EUR) brez DDV

Jezikovni tečaji

Posebna kvaliteta naših tečajev je dinamika predavateljev in velik poudarek na konverzaciji. Vsako skupino vodita dva predavatelja po vnaprej usklajenem učnem načrtu in tako vnašata v skupino pozitivno dinamiko. Skozi vse obdobje izobraževanja tako slušatelji pridobivajo široko in bogato znanje tujih jezikov. V tekočem koledarskem letu je možno napredovati v jezikovnem izobraževanju za tri stopnje. Prvi sklop jezikovnih tečajev je že zaključen, drugi sklop bo zaključen marca, tretji pa v maju. Na Območni obrtni zbornici opravljamo jezikovna izobraževanja do devete stopnje (360 ur jezikovnega izobraževanja). Kot nadgradnjo po dogovoru organiziramo tudi jezikovne tečaje kot pripravo za opravljanje mednarodnih izpitov o aktivnem zanju tujega jezika ali intenzivna jezikovna izobraževanja ob vikendih. Vsi objavljeni tečaji so 40 urni in potekajo enkrat ali dvakrat tedensko, po 3 šolske ure, v popoldanskem ali dopoldanskem času.

Cena 40 – urnega tečaja znaša za člane, ki uporabljajo dodatne storitve OOZ Ljubljana Vič 112,50 EUR + DDV, za ostale tečajnike je cena 225 EUR + DDV. Prijave na telefon 01 200 52 50 ali e-pošti info@ooz-ljvic.si.

 • ANGLEŠČINA
 • NEMŠČINA
 • ITALIJANŠČINA
 • ŠPANŠČINA
 • KITAJŠČINA
 • FRANCOŠČINA
 • PORTUGALŠČINA
 • RUŠČINA

Splošni seminarji

Varstvo pri delu na naši zbornici


Cena (brez 22% DDV): 21.00 EVR, za člane Območne obrtne zbornice Ljubljana Vič brezplačno. Tečaj s preizkusom znanja traja 4 šolske ure.

Scroll to top