Podjetniški zajtrk

Vsak petek ob 8.30 uri

Petek, 29. september 2023: KAKO POSPEŠITI POSEL Z LINKEDINOM: TRIJE KLJUČNI KORAKI DO USPEHA

Gostja: Barbara Imenšek, mednarodna trenerka za LinkedIn, poslovna svetovalka, mentorica in govornica

Srečanje bo potekalo v živo na sedežu zbornice na Tržaški cesti 207, Ljubljana.

Smo v dobi digitalnega komuniciranja, kjer se okolje zaradi novih tehnologij, inovativnih rešitev, eksponentno spreminja, vendar pristen stik, stisk roke, pogled iz oči v oči, še vedno ostajajo na prvem mestu. Video je učinkovito marketinško orodje, ki pove več kot tisoč besed, a ga podjetja še vedno ne razumejo povsem in ga zato ne vključujejo v svoje marketinško-prodajne aktivnosti v takšni meri, kot bi si želela ali morala.

Iz vsebine srečanja:

Ste že kdaj razmišljali o tem, kako izkoristiti LinkedIn za pospešitev vašega posla? Če si želite razširiti svojo mrežo, povečati avtoriteto v svoji panogi in pridobiti nove stranke ter priložnosti za posel, potem je to predavanje prava priložnost za vas!

Prihajamo s svežim in interaktivnim predavanjem, kjer bomo razkrili ključne korake do uspeha na LinkedInu. Ne glede na to, ali ste popoln začetnik ali že imate nekaj izkušenj s to platformo, boste odnesli dragocene nasvete in strategije, ki vam bodo pomagale doseči vaše poslovne cilje.

Kaj boste izvedeli?

Kako začeti na pravi poti: Preden se lotimo aktivnosti na LinkedInu, je ključno razumeti, kje se nahajate in kje želite priti. Razložili vam bomo, kako postaviti trdne temelje za uspešen nastop na tej platformi.

Trije ključni koraki do uspeha: Spoznali boste konkretne korake, ki jih je potrebno narediti na LinkedInu, da dosežete resničen vpliv. Od optimizacije profila do kreiranja privlačnih vsebin in povezovanja z vašo ciljno publiko - vse bomo pokrili.

Koliko časa potrebujete, da ste uspešni na LinkedInu: Eno od najpogostejših vprašanj je, koliko časa je potrebno vložiti v LinkedIn, da dosežete opazne rezultate. Razkrili vam bomo realna pričakovanja in kako učinkovito upravljati svoj čas na tej platformi.Vse udeležence obveščamo, da se bo na dogodku izvajalo fotografiranje in snemanje dogodka in udeležencev. Udeleženci na listo napišejo svoje ime, ime podjetja, elektronki naslov, kontaktni telefon in svoj podpis.

 

Napovedujemo temo za prihodnji teden:

  • Petek, 6. oktober 2023, ob 8.30 uri: Šola, starši in lokalna skupnost z roko v roku pri navduševanju otrok za tehniko in naravoslovje

 

Podjetniški zajtrk je namenjen članom in drugim podjetnikom. Pridružujemo si pravico do spremembe teme in gosta v posameznem terminu. Potrjene teme boste prejeli po elektronski pošti pred posameznim srečanjem. Vljudno vabljeni!

Scroll to top