Podjetniški zajtrk

Vsak petek ob 8.30 uri
Petek, 15.10.2021: VSE SKRIVNOSTI PRODAJE PODJETJA
Gostje: mag. Črtomir Časar, Marko Bobič, Zara Krivec in Tomaž Kurmanšek


Srečanje bo potekalo v živo na sedežu zbornice na Tržaški cesti 207, Ljubljana.

Vsebina srečanja:

  • Zaradi sprememb na trgu in fleksibilnosti podjetnikov in poslovanja, se vedno večkrat zgodi, da se podjetniki odločimo bodisi za nakup ali za prodajo podjetja.
  • Govorili bomo o tem, kako izvesti prodajo, oziroma nakup podjetja optimalno in določiti pravo vrednost podjetja, kako preveriti dejstva in opraviti posel varno tako iz pravnega, kot iz računovodskega vidika, hkrati pa vam bomo predstavili nekaj priložnosti, kako kupnino, ki jo prejmemo za podjetje dobro oplemenititi.
  • Opis gostov: Mag. Črtomir Časar se ukvarja z finančnim svetovanjem, ocenjevanjem vrednosti, pripravo načrtov prestrukturiranjem podjetij. Marko Bobič je odvetnik, predavatelj in piec strokovnih člankov. Zara Krivec je računovodja, avtorica knjige Gremo mi na svoje. Tomaž Kurmanšek je finančni svetovalec, ki se ukvarja z viški premoženja.


  V času COVID-19 omejitev je prijava udeležbe obvezna! Udeleženci podjetniškega zajtrka morajo izpolnjevati pogoj PCT!


  Napovedujemo temo za oktober:

  • Petek, 22. oktober 2021, ob 8.30 uri v živo na sedežu OOZ Ljubljana Vič: Kako povečati kakovost proizvodnje ter hkrati zmanjšati strukturo stroškov z informacijsko rešitvijo Mestric™

   

  Podjetniški zajtrk je namenjen članom in drugim podjetnikom. Pridružujemo si pravico do spremembe teme in gosta v posameznem terminu. Potrjene teme boste prejeli po elektronski pošti pred posameznim srečanjem. Vljudno vabljeni!

Scroll to top