Jezikovni tečaji

Posebna kvaliteta naših tečajev je dinamika predavateljev in velik poudarek na konverzaciji. Skozi vse obdobje izobraževanja tako slušatelji pridobivajo široko in bogato znanje tujih jezikov. V tekočem koledarskem letu je možno napredovati v jezikovnem izobraževanju za dve stopnje. Prvi sklop jezikovnih tečajev je zaključen do konca leta. Drugi sklop je zaključen do meseca aprila, po želji skupine je možno do poletja zaključiti še tretji sklop izobraževanja.

Na Območni obrtni zbornici opravljamo jezikovna izobraževanja do devete stopnje (360 ur jezikovnega izobraževanja). Kot nadgradnjo po dogovoru organiziramo tudi jezikovne tečaje kot pripravo za opravljanje mednarodnih izpitov o aktivnem zanju tujega jezika ali intenzivna jezikovna izobraževanja ob vikendih. Vsi objavljeni tečaji so 40 urni in potekajo 1 krat tedensko po 2 šolski uri v popoldanskem ali dopoldanskem času (jutranji termin). Prilagajamo se željam tečajnikov, če je to le mogoče. Tečaje organiziramo tudi v hibridni obliki, kar pomeni, da lahko udeleženci izberejo tudi spremljanje tečaja po videokonferenčni zvezi Zoom.

Cena 40 – urnega tečaja znaša za člane, ki uporabljajo dodatne storitve OOZ Ljubljana Vič 145 EUR + DDV, za ostale tečajnike je cena 290 EUR + DDV. Prijave na telefon 01 200 52 50 ali e-pošti info@ooz-ljvic.si.

  • ANGLEŠČINA
  • NEMŠČINA
  • ITALIJANŠČINA
  • FRANCOŠČINA
  • ŠPANŠČINA

Evropski referenčni okvir

Scroll to top