Podjetniški zajtrki v decembruPodjetniški zajtrk

Vsak petek dopoldne ob 8.30 na Območni obrtno-podjetniški zbornici Ljubljana Vič poteka podjetniški zajtrk, ki je vedno dobro obiskan. Nanj povabimo gosta, ki nam v prijetnem klepetu predstavi določeno temo. Prvi petek v mesecu decembru smo gostili strokovno svetovalko Zdenko Bedekovič, specialistko za plače, knjigovodstvo in delovna dovoljenja na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije. V izčrpni predstavitvi so udeleženci pridobili informacije na temo sprememb na področju napotitve delavcev v tujino po 1.1.2018.

Drugi petek v decembru smo gostili Meri Munih iz podjetja Bioresonanca izvir d.o.o. na temo Bolje preprečevati kot zdraviti – podjetnik nima časa biti bolan. Predstavila je bioresonančni diagnostični pregled in dolgoročno zagotavljanje optimalnih storitev na področju homeopatskega načina zdravljenja ter uporabo bioresonančne diagnostike in terapije.

Tretji petek v decembru je bil gost podjetniškega zajtrka Aleš Stergar, novinar in komentator v gospodarski redakciji Dela in Lublanskih novic na temo Malo gospodarstvo v medijih. Predstavil je svoje novinarsko delo in zbral informacije, ki jih bo na temo obrtništva in aktualne problematike zapisal na časopisnih straneh.

Četrti petek v decembru sta bila gosta podjetniškega zajtrka Andraž Banfi iz Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada RS ter Jasna Rode Nikolčić iz Zavoda za izobraževanje delavcev na temo Možnosti spodbud delodajalcem pri upravljanju starejših zaposlenih. Predstavila sta program »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile«, kjer je na voljo 8,8 milijonov EUR za razvoj kompetenc starejših zaposlenih. Namen programa je okrepiti delovne zmožnosti starejših zaposlenih in pripomoči k nadaljnjemu razvoju njihove kariere in zagotoviti pogoje, da bodo starejši zaposleni pripravljeni delati dlje.

Peti petek v decembru je bil gost podjetniškega zajtrka Jernej Dolinar, predsednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič na temo Srečanje z vodstvom Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič, kjer je pogovor potekal o aktualnih temah s področja obrtništva.

mag. Peter Grabner, sekretar

Scroll to top