Podjetniški zajtrki v avgustu 2019

Vsak petek dopoldne ob 8.30 na Območni obrtno-podjetniški zbornici Ljubljana Vič poteka podjetniški zajtrk, ki je vedno dobro obiskan. Nanj povabimo gosta, ki nam v prijetnem klepetu predstavi določeno temo. Prvi petek v avgustu je bil gost podjetniškega zajtrka Blaž Mihelič z Inštituta veda o življenju na temo Uporaba čustev v komunikaciji in razvoj polnega potenciala podjetnika. Gost je predstavil tehniko kako
vedeti, komu lahko zaupamo in kako postati zaupanja vreden človek, kje je meja med naivnostjo in dobroto in kako razumeti potrebe in pričakovanja drugih.

Drugi petek v avgustu je bila gostja podjetniškega zajtrka Amanda Zupanc na temo Individualno poučevanje angleškega jezika za otroke in odrasle ter avtorski asociacijski kvizi MQ Maestro za odrasle in otroke. Predstavila je značilnosti asociacijskih kvizov, ki jih lahko uvrstimo v kategorijo programov tako imenovanega »team buildinga« in združujejo zabavo in sproščenost ter spodbujajo tako sodelovanje kot
medsebojno tekmovalnost, prežeto z ustvarjalnim razmišljanjem.

Tretji petek v avgustu je bila gostja podjetniškega zajtrka : Iris Ksenija Brkovič, sekretarka sekcije na temo Aktualne informacije sekcije lesnih strok. Gostja je predstavila načrtovano strokovno ekskurzijo za člane sekcije in srečanje članov sekcije, ki bo v petek, 20.9.2019 na Vranskem, kamor so povabljeni vsi člani sekcije lesnih strok.

Četrti petek v avgustu je bil gost podjetniškega zajtrka Robi Rodman, podjetnik, poslovni trener na temo Prodajni dialog s stranko - štirje koraki, po katerih boste sigurno lažje potrdili posel namesto, da stranka odide h konkurenci. Udeleženci so spoznali pravila sodobne prodaje za bolj samozavestno prodajo in manj nerealiziranih ponudb.

Peti petek v avgustu je bila gostja podjetniškega zajtrka Klavdija Novak, univ. dipl. prav, MBA, trenerka poslovnih veščin in poslovni Coach na temo Učinkovito reševanje konfliktnih situacij. Udeleženci so spoznali kako uspešno rešujemo in preprečujemo konflikte vseh vrst med nami in zakaj je pomembno, da pri tem sprostimo sogovornikova čustva ter kako ohranimo sami sebe.

mag. Peter Grabner, sekretar

Scroll to top