Podjetniški zajtrki v aprilu

Vsak petek dopoldne ob 8.30 na Območni obrtno-podjetniški zbornici Ljubljana Vič poteka podjetniški zajtrk, ki je vedno dobro obiskan. Nanj povabimo gosta, ki nam ob prijetnem klepetu predstavi določeno temo. Prvi petek v mesecu aprilu smo gostili Petra Slapšaka, direktorja podjetja Elementum d.o.o. na temo Izboljšajte vašo finančno pismenost. Gost je predstavil razloge trenutne precenjenosti nepremičnin in delniških trgov, rizike nizkih obrestnih mer ter strategije ustvarjanja premoženja, ki delujejo že stoletja.

Drugi petek v aprilu smo gostili Mateja Sedmaka, inštruktorja fotobranja in podjetnika, ki se udejstvuje na Japonskem, v Angliji in v Sloveniji na temo Pet učinkovitih napotkov za boljše razumevanje prebranega gradiva. Gost je predstavil kako sprostiti učne ovire, ki ovirajo razvoj poslovnežev, obrtnikov in podjetnikov. S posebno tehniko je vzpodbudil udeležence, da kadar imajo nekaj za prebrati, da jih to ne ustavi pri poslu.

Tretji petek v aprilu smo gostili Maria Baričiča, direktorja Zavoda čudež okusov, motivatorja in coaching trenerja na temo Kako postati kreator svojega življenja osebno in v poslu. Udeležencem podjetniškega zajtrka je predstavil pot skozi besedo in meditacijo od sebe k večnosti ter kako z rednim dnevnim ritualom manifestirati zdravje in svetlobo v svoje življenje.

Četrti petek v aprilu je bil gost podjetniškega zajtrka Roman Veber, direktor ADR storitve d.o.o. na temo Kadrovanje, pridobivanje delovne sile iz tujine in ureditev delovnih dovoljenj. Gost je udeležencem nazorno predstavil problematiko in jih seznanil z nasveti pri zaposlitvi delavcev iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške in Makedonije v Sloveniji.

Peti petek v aprilu je bil gost podjetniškega zajtrka Mirko Oblak, Business developer, Razvijalec trgov na temo Novi trgi v Evropski uniji za vaše tehnološke izdelke in storitve. Gost tokratnega podjetniškega zajtrka je predstavil svoje bogate izkušnje s pridobivanjem potencialnih partnerjev primernih za vaše podjetje še posebej na Nemškem in Avstrijskem trgu.

mag. Peter Grabner, sekretar

Scroll to top