Druženje obrtnikov in podjetnikov na Setnici

Drugo junijsko nedeljo lani so se obrtniki in podjetniki zopet srečali na tradicionalnem 25. druženju obrtnikov in podjetnikov, na Setnici nad Polhovim Gradcem. Tudi jubilejno srečanje smo začeli ob 9. uri s tradicionalnim pohodom izpred gostilne Pratkar v Polhovem Gradcu. Vsi pohodniki so pred vzponom prejeli posebne pohodniške majice, ki smo jih natisnili z logotipi sponzorjev. Lepo vreme in dobra volja sta poskrbela za pozitivno vzdušje med pohodniki.

 

Lepo vreme in dobra volja sta poskrbela za pozitivno vzdušje med pohodniki. Pohodniki so se skupaj s člani Planinskega društva Blagajana odpravili po označeni pešpoti proti Setnici in Grmadi. Večina pohodnikov se je v dopoldanskem času povzpela na 898 metrov visoko Grmado, ki ponuja čudovit razgled na Polhograjsko hribovje.

V cerkvici sv. Uršule na Setnici je bila že tradicionalna obrtniška maša in po njej ob 13.30 uri Pri Mihačku zabavna prireditev. Zbrane udeležence je nagovoril predsednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič Jernej Dolinar. Pozdravil je udeležence srečanja in člane nagovoril s spodbudnimi besedami: »Tudi podjetniki potrebujemo dan sprostitve in počitka, ki ga najraje preživimo v družbi dobrih ljudi.

Člane zbornice je povabil, naj se udeležujejo podjetniških zajtrkov, seminarjev in izobraževanja, izkoristijo ugodno ponudbo medicine dela, ki jo nudimo svojim članom.

Veseli smo, da je prireditev dobro uspela. Udeležencem so na prireditvenem prostoru domačini postregli z dobro hrano in pijačo, ki jo je svojim članom brezplačno ponudila zbornica.

mag. Peter Grabner, sekretar

Scroll to top