Podjetniški zajtrki v januarju

Vsak petek dopoldne ob 8.30 na Območni obrtno-podjetniški zbornici Ljubljana Vič poteka podjetniški zajtrk, ki je vedno dobro obiskan. Nanj povabimo gosta, ki nam v prijetnem klepetu predstavi določeno temo. Prvi petek v mesecu januarju smo gostili mag. Milena Kopač, samostojno skrbnico pravnih oseb iz Abanka d.d. na temo Pomen denarnih tokov in drugih ključnih vidikov presoje kreditne sposobnosti podjetja in ponudba Abanke. Gostja je udeležencem pokazala zakaj naj bo bilanca podjetja čim bolj realna, kako podjetje vidijo bančniki pri presojanju kreditne sposobnosti.

Drugi petek v januarju smo gostili Gregorja Vidmarja na temo Električni avtomobil, namen uporabe in predstavitev prednosti s strani uporabnika. Gost je predstavil uporabo in prednosti električnega avtomobila ter opisal praktične izkušnje iz vsakdanjega življenja. Za vse zainteresirane so bile na voljo še testne vožnje s Fiat 500e.

Podjetniški zajtrki v januarju 2019

Tretji petek v januarju je bil gost podjetniškega zajtrka Tihomir Matijević, Društvo Lepši Jutri na temo Podjetniška Marketing Strategija z Google orodji. Gost je predstavil prednosti in pomanjkljivosti Googla ter predstavil kaj omogoča in zakaj je to najbolj učinkovit način za povečanje prodaje. Predstavil je način iskanja ključnih besed in odločilne dejavnike za oglaševanje.

Četrti petek v januarju je bila gostja podjetniškega zajtrka Sonja Kolar iz podjetja 2Gether d.o.o. na temo Kakšen je strošek (ne)etičnega poslovanja? Vprašanje, ki si ga verjetno vsak podjetnik in obrtnik postavi vsaj enkrat na svoji poslovni karieri je predstavila z več vidikov in osvetlila etične odločitve v vsakdanjem poslovanju.

mag. Peter Grabner, sekretar

Scroll to top