SREČANJE DRUŽIN OBRTNIKOV IN PODJETNIKOV OOZ LJUBLJANA VIČ

Sobota, 10. junij 2023, je bil poseben dan za družine obrtnikov in podjetnikov OOZ Ljubljana Vič, saj je v Polhovem Gradcu potekalo že 28. tradicionalno srečanje. Z letošnjim letom je dogodek dobil novo ime, SREČANJE DRUŽIN OBRTNIKOV IN PODJETNIKOV OOZ LJUBLJANA VIČ. Turistični dom je bil prizorišče raznolikih aktivnosti in veselja, ki so združile ljudi in ohranile tradicijo.

Dogajanje se je pričelo že zjutraj, ko je na balinišču pri Turističnem domu potekal balinarski turnir. Ekipa Obrtnikov in podjetnikov je s svojimi spretnostmi osvojila pokal Barjanec. Vodja ekipe Zvonko Marinko je bil ponosen na dosežek. Poleg zmagovalne ekipe so se turnirja udeležile tudi ekipe Brezovica, Radna, Po balini, Dobrova in Blagajana, ki so pokazale izjemno borbenost in športni duh.
Sledil je peš pohod na Grmado izpred gostilne Pratkar v Polhovem Gradcu. Na vrhu so pohodniki obeležili obletnico postavitve smerne table. V cerkvici sv. Uršule na Setnici so se udeležili posebne obrtniške maše in skupaj izrazili spoštovanje do svojega obrtniškega poklica ter se zahvalili za dosežene uspehe.
Popoldne je bilo namenjeno zabavi. Prvi so bili na vrsti otroci, z glasbeno animacijo jih je razveselila skupina Čuki. Nasmejani obrazi otrok so pričarali pravo vzdušje veselja in radosti.
Slavnostni govornik, predsednik OOZ Ljubljana Vič, Tilen Petrič, je nagovoril prisotne ter izrazil svojo podporo in spoštovanje do obrtnikov in podjetnikov, ki so ključni za razvoj lokalnega gospodarstva. Prisotne je nagovoril tudi župan občine Dobrova-Polhov Gradec, Jure Dolinar, ki je izrazil svojo hvaležnost do vseh udeležencev za prispevek k skupnosti. Dogodek so, kot vsako leto, popestrili folkloristi skupine Grof Blagaj.

OOZ Ljubljana Vič se posebej se zahvaljuje sponzorjem, ki so s svojo podporo omogočili izvedbo programa. Brez njihove pomoči in finančne podpore ne bi bilo mogoče organizirati dogodka, ki povezuje družine obrtnikov in podjetnikov ter spodbuja lokalno gospodarstvo.
Srečanje družin obrtnikov in podjetnikov OOZ Ljubljana Vič je tako zaznamovalo živahno in raznoliko dogajanje, polno veselja, sodelovanja ter ohranjanja tradicije. Zahvala gre spodaj omenjenim sponzorjem, predvsem pa tudi gasilcem PGD Polhov Gradec, ki so poskrbeli za pripravo prostora ter pogostitev.
Vsi udeleženci so prispevali k uspehu dogodka, saj so skupaj ustvarili nepozabno doživetje ter utrdili vezi med obrtniki, podjetniki in lokalno skupnostjo.

 

SPONZORJI SREČANJA:

OBČINA DOBROVA-POLHOV GRADEC
AVTOMOJSTER d.o.o.
F. LESKOVEC, d.o.o.
SCHWARZMANN, d.o.o.
PLEŠKO CARS, d.o.o. Brezovica
PLAN-NET d.o.o.
OVEN SET, d.o.o.
ŠPAN d.o.o.
MIZARSTVO ANDREJ LAVKA d.o.o.
Luka Kanc s.p.
KOŽAG d.o.o.
KOTAL TRADE, d.o.o.
PRIGO d.o.o.
PIGO d.o.o.
OBLAK LEOPOLD S.P.
ZAVOD ZA IZOBRAŽEVANJE DELAVCEV
KOVINARSTVO SIMON ŠVIGELJ S.P.
BOŽNAR čebelarstvo d.o.o.
EUROGARDEN d.o.o.
PERI d.o.o.
TIPTEH d.o.o.
SICCABBO d.o.o.
PLEVNIK d.o.o.
MATJAŽ OVEN S.P.
KONSTRUKCIJE KOGOVŠEK d.o.o.
KLIMA NAPRAVE DOLINAR d.o.o.
DOLENEC ZDENKO S.P.
DOLINŠEK TRANSPORT d.o.o.
IGOR ZUPANČIČ S.P.
KOPRIVEC FRANC S.P.
KRALJ BOJAN S.P.
MAPRI PROASFALT d.o.o.
MATIC EMBALAŽA d.o.o.
MIZARSTVO STRGAR d.o.o.
MLC LJUBLJANA
O.K. d.o.o.
ROHA, d.o.o.
ROMAN KRALJ S.P.
RPS d.o.o. Ljubljana

Scroll to top