Razširite svoje poslovne obzorje – jezikovni tečaji na OOZ Vič!

V današnjem globaliziranem svetu, kjer se poslovne priložnosti odpirajo na mednarodnih trgih, je znanje tujih jezikov ključno za uspešno in učinkovito komunikacijo s strankami ter poslovnimi partnerji iz različnih kultur.

Zato vas z veseljem obveščamo, da smo na Obrtno-podjetniški zbornici Vič pripravili posebno ponudbo jezikovnih tečajev, ki bodo poskrbeli, da boste svoje poslovne cilje dosegali z lahkoto.

PRIJAVA in PLAČILO do septembra prinaša – 10 % popust, za člane in tiste, ki ste že uporabili naše storitve pa kar – 50 % popust.

Naši jezikovni tečaji so zasnovani tako, da se prilagajajo vašim potrebam in časovnim omejitvam. Ne glede na vaš trenutni nivo znanja tujega jezika, vam bodo naši izkušeni in strokovni učitelji pomagali, da ga izboljšate na želeno raven. Tečaji so interaktivni, praktično naravnani in osredotočeni na vsakdanjo komunikacijo v poslovnem okolju.

IZBERITE SVOJ TEČAJ:

Pridružite se nam na jezikovnih tečajih na OOZ Vič in si zagotovite konkurenčno prednost v današnjem poslovnem svetu. Za več informacij in prijave nas kontaktirajte na spodaj navedene kontaktne podatke.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Ekipa OOZ Vič.

Scroll to top