VABLJENI NA SEJEM OBRTI IN PODJETNIŠTVA

sobota, 2. september 2023
E.Leclerc, Ljubljana Rudnik
8.00 – 20.00

 

Vse člane, obrtnike in podjetnike vabimo na Sejem obrti in podjetništva na Rudniku v Ljubljani, ki bo potekal v soboto, 2. septembra 2023 od 8. do 20. ure, na prostem pred poslovno stavbo E. Lecrerc.

Za potrebe predstavitve podjetij bomo priskrbeli stojnice, možno pa si bo prostor oblikovati tudi po svoje. Na dogodku bo možna neposredna prodaja. Na sejmu se lahko predstavijo tudi prodajalci in serviserji z vozili. Vabljeni obrtniki in podjetniki različnih dejavnosti in poklicev.

Vsi zainteresirani obrtniki in podjetniki se boste lahko predstavili mimoidočim ali boste na prizorišče povabili svoje poslovne partnerje. OOZ Ljubljana Vič bo v sodelovanju z Radio Veseljak poskrbela za glasbeno animacijo na prireditvi. Razstavljavci bodo lahko objavili tudi oglase na radiu po ugodnejši ceni.

Cena za nastop na dogodku za člane s plačano dodatno članarino OOZ Ljubljana Vič znaša 50 EVR, za člane drugih OOZ znaša cena 60 eur, za nečlane znaša 100 eur z vključenim DDV. Rok prijave je 18. 8. 2023.

Prijave sprejemamo na OOZ Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, Ljubljana, e-pošta: info@ooz-ljvic.si ali preko spletnega obrazca

VLJUDNO VABLJENI

Scroll to top