ČAROBNA PRIREDITEV ZA OTROKE OBRTNIKOV: NEPOZABNO SREČANJE Z MIKLAVŽEM

V soboto, 2. decembra 2023, smo za otroke naših obrtnikov in pri njih zaposlenih delavcev pripravili doživetje v obliki praznične gledališke predstave ter srečanja z Miklavžem. Tudi letos smo prireditev gostili v Brezovi dvorani Osnovne šole na Brezovici, kjer smo skupaj ustvarili nepozabne trenutke.

V dveh navdušujočih predstavah se je z Miklavžem srečalo več kot 200 otrok naših obrtnikov. Mladi igralci iz Študentskega kluba SILAQ iz Šentjošta so odlično uprizorili praznično gledališko predstavo, ki je bila namenjena najmlajšim. Otroci so bili navdušeni nad škratki ter nepozabnim vzdušjem, ki je napolnilo Brezovo dvorano.

Posebno presenečenje je bil obisk Miklavža, ki je tudi letos prinesel s seboj obilo veselja, dobroto in čudovita darila. Otroci so z navdušenjem prisluhnili Miklavževim prijaznim besedam in se veselili vsakega trenutka ob njem.

Celotno dogajanje smo zabeležili tudi v fotografski obliki, saj smo želeli, da starši in otroci ohranijo trajen spomin na ta edinstven dogodek. Fotografije za udeležence srečanja so na voljo v elektronski obliki na sedežu Obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič, na Tržaški cesti 207 v Ljubljani.

Srečanje z Miklavžem je uvertura v  čaroben začetek prazničnega obdobja. Hkrati smo želeli izraziti hvaležnost do naših članov in njihovih družin. Verjamemo, da smo skupaj ustvarili nepozabno doživetje, ki bo še dolgo ostalo v srcih naših najmlajših. Zahvaljujemo se vsem, ki ste prispevali k uspehu prireditve, ter se že veselimo naslednjega srečanja v prihodnjem letu.

Scroll to top