Organizirali smo Dan obrtnikov in podjetnikov v Ljubljani

Maja 2017 smo že drugo leto zapored organizirali Dan obrtnikov in podjetnikov v Ljubljani. Prireditev je potekalana odlični lokaciji na Stritarjevi ulici v neposredni bližini Tromostovja vLjubljani. Na stojnicah so svoje izdelke in storitve predstavili obrtnikiin podjetniki z Viča in Šiške.

Številni mimoidoči so dobili priložnost podrobneje spoznati ponudboobrtnikov in podjetnikov ali kupiti proizvode, ki so jih prodajali.Udeleženci prireditve so bili zelo zadovoljni z odzivom meščanov inturistov ter priporočajo tudi ostalim podjetnikom, da se ob naslednjemtovrstnem dogodku pridružijo in s stojnicami zapolnijo ulico vse doMestnega trga.

Velika udeležba bi omogočala še večjo publiciteto dogodka,odlično poslovno priložnost in popestritev ponudbe v Ljubljani.Dogodek smo organizirali v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana, kije omogočila podjetnikom ugodno predstavitev v mestnem središču.

Tretji dan obrtnikov in podjetnikov v Ljubljani bo potekal v četrtek, 6. septembra 2018 med 10.00 in 18.00 uro na Stritarjevi ulici blizu Tromostovja v Ljubljani. Vaše prijave pričakujemo do 25.8.2018 na info@ooz-ljvic.si.

mag. Peter Grabner, sekretar

Scroll to top