PRENOS LASTNIŠTVA PODJETJA

Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič v okviru Javnega povabila »Vključitev strokovnih predavanj in izmenjav dobrih praks s področja prenosa lastništva podjetij v dogodke« za podjetnike in podjetja izvaja serijo predavanj na temo prenosa lastništva.
Vljudno vabljeni, da se udeležite predavanja, kjer boste pridobili pomembne informacije k pravočasni pripravi na morebitni prenos lastništva vašega podjetja:

PRENOS LASTNIŠTVA PODJETJA – Kako in kje poiskati naslednika

Srečanje s strokovnjakom Blažem Radujkom bo v sredo, 19. maja 2021 ob 17:00 uri in bo potekalo v živo v veliki predavalnici na OOZ Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, Ljubljana.

Predstavljene bodo prakse iz vseh treh področij prenosa lastništva:
•delavski odkup,
•prodaja podjetja in
•prenos na naslednike.

Predstavili bomo tudi slabe prakse in izpostavili ključne napake. Posebni poudarek bomo namenili pravočasni pripravi na prenos lastništva. Skozi mesečna srečanja bomo preko usposobljenih strokovnjakov iskali odgovore na vaša ključna vprašanja.
Z nami bo Blaž Radujko, Praksa d.o.o., pravno, davčno in poslovno svetovanje
Dogodek je brezplačen in je namenjen tako članom zborničnega sistema, kot vsem zunanjim podjetjem. Predavanje je financirano s strani SPIRIT Slovenija, javne agencije ob podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter je brezplačno za vse podjetnike in ni vezano na članstvo. Povabite svoje prijatelje podjetnike, da se skupaj seznanite s pomembnostjo ozaveščanja, informiranja in priprave na prenos lastništva.

Več informacij o predavanjih lahko pridobite na info@ooz-ljvic.si, vodja projekta je mag. Peter Grabner.

Vljudno vabljeni!

Scroll to top